soccer-football-ball-in-goal-net-o

Campionatul Raionului Calarasi la Fotbal editia 2015-2016

Campionatul Raionului Călărași la Fotbal ediția 2015-2016

 

Diminica 29 mai pe stadionul din Sipoteni au avut loc meciurile decisive care au stabilit clasamentul final al Campionatului Raionului Călărași la Fotbal ediția 2015-2016.

Meciul pentru locurile 3-4 a fost disputat între echipele Țibirica și Săseni.După o lupta apriga, la sfîrșitul timpului regulamentar  nu a fost stabilit invingătorul, scorul era egal 2-2.În cele 30 min. suplimentare nu sa marcat nici un gol,iar la loviturele de departajare mai norocoși au fost fotbaliștii din Țibirica care au învins cu 5-4 clasînduse pe locul 3.

Pentru locul 1 și 2 sau confruntat echipele Sipoteni și Vălcineț.Cei circa 500 de spectatori au admirat un meci spectaculos cu rasturnari de scor si cu un final dramatic.La finele meciului scorul era de 3-3 si prelungirile pareau inevitabile, dar atacantul echipei Vălcineț Carp Gheorghe nu a fost de acord marcînd in doar două minute 2 goluri care au facut echipa sa campioana.

Ecipele premiante au au primit medalii,diplome și premii bănești din partea Asociației Raionale de fotbal Călărași.Campioana a devenit și deținătoarea Cupei Campionatului.

La ceremonia de premiere au participat Petru Puțuntică, Președintele ARF Călărași , Abajeru Aurel, Secretar General  ARF Călărași, , Cupcea Roman Serviciul Sport al Consiliului Raional Călărași ,Iurie Agafița Președintele Comitetului de Competiții și Arbitri alți oficiali și oaspeți.